Call for Free WhatsApp
Find Us
Visit on appointment only [email protected] 3% interest per jaar onbelast Belegging cash bij u

 Stuur een  Email of Tel: +32 3 233 29 90 Antwerp World Diamond Center, Diamond Exchange, Hoveniersstraat 2, Antwerp / Belgium / Europe

Spaar met 3% opbrengst per jaar en diamant als  belegging  - deel  1  |  2  |  3  |  4  - E  |  NL  |  FR  |  D  |

Een ongekend onbelast "spaarboekje" met een inkomen van 3% per jaar, cash op uw bankrekening! Een huidig ongekende opbrengst op spaarrekening. Bovendien  stijgt de waarde van diamant met ruim 14% per jaar sinds 1960, gelijk aan een jaarlijkse samengestelde interest van 4.3%*, bepaald door haar zeldzaamheid. Volg de  historische diamant index

U krijgt:       - Jaarlijks gegarandeerd netto inkomen van 3% cash op uw bankrekening, Tax Free gedurende 8 jaar.

- Jaarlijkse geschatte lineaire waarde-stijging van +- 14% *, vergelijkbaar met 4.3% jaarlijkse samengestelde interest.*

- diamanten, uw spaargeld, in uw bezit! Geen waardeloos papiertje!

                 - Verzekering tegen diefstal en verlies!

                  - Met wederverkoop garantie: Wij staan in voor de cash verkoop.   - Gebruik uw  gids voor belegging

Breaking News

 Diamant de ultieme alternatieve belegging...  volgens Warren Buttet:  "I never regretted buying diamonds... They are a good investment"

Is dit het einde       van het papiergeld?

Papiergeld is gebaseerd op ... helemaal niets. Papiergeld wordt door de centrale banken vanuit het niets gedrukt, zonder enige andere toegevoegde materiële waarde. (Monopoliegeld)  De westerse landen zitten in een spiraal van exponentiële toename van een  gigantische schuldenberg waarvoor er geen pijnloze oplossing bestaat behalve dan maar papieren geld zonder tegenwaarde blijven bijdrukken.

Dit zal hoogst waarschijnlijk leiden tot een gigantische inflatie en misschien ook het einde betekenen voor het papiergeld, ook Fiatgeld genaamd.  Inmiddels is er ook geen interest meer op spaargeld!

Hoe kan daar aan verholpen worden? Papiergeld is niet meer gekoppeld aan de tegenwaarde van goud, de goudstandaard, of andere materiële waarden. 

Het is dus alleen maar papier dat massaal bijgedrukt wordt door de centrale banken. Bij de centrale banken bestaat er geen tegenwaarde meer voor dat papieren geld. Aan welke materiële tegenwaarde kan papiergeld dan wel gekoppeld worden?  Goudstaven zijn niet handelbaar vanwege hun gewicht.  Bovendien is goud speculatief, dus niet stabiel in waarde.

Koopgids advies

2017***

  • 1994 Stock Market Crash Asia
  •  1990 Golf War
  • 1987 Stock Market Crash
  • 1973 Crude Oil Crisis
  • 1964 Vietnam War

Investeren in Excellence ...

Diamantprijzen stijgen gemiddeld met meer dan 14% per jaar en dit sinds  meer dan 50 jaar! Niets anders kan deze track record van stabiele en toenemende waarde tippen ...

plus verbazingwekkende veerkracht in tijden van politieke instabiliteit, sociale onrust en financiële crises.

Diamanten hebben historisch gezien, van jaar tot jaar een gestage positieve kapitaalgroei,  in tegenstelling tot de volatiliteit van edele metalen of aandelen.

2008 Financial  & Bank Crisis 

  • 2001 WTC 9.11.2001

De jaarlijkse stijging van diamantwaarde bedraagt 14,47% of vergelijkbaar met 4.3% jaarlijkse samengestelde interest. Prijs prestatievergelijking  over een periode van 1960 - 2017 of meer dan 55 jaar * Rendement uit het verleden biedt geen garantie op het rendement van de toekomst.

Diamant als investeringsvoordeel samengevat:

• Opmerkelijk rendement op investeringen

   U koopt diamant. U krijgt diamant       Geen papieren beloftes

• Beveiliging tegen bancaire crises      en valuta hervormingen

• Stabiele waarde wereldwijd verhandelbaar

• Geschiedenis toont verbazingwekkende bewijs      tegen inflatie

• Geen roerende noch onroerende voorheffing • Belastingvrije meerwaarden

• Anonimiteit - bij verkoop is diamant niet     onderhevig aan meldingsplicht

• Aanvullend pensioensparen

• Diamanten worden verhandeld in US $      Valuta kan speculatieve winst opleveren

• Verhoogde vraag = prijsstijgingen

Diamanten zijn de meest geconcentreerde waarden die er bestaan en een belangrijke bron van liquiditeit. Diamant is een zeer zeldzame, natuurlijke materie gekoppeld aan de kunst van perfect slijpen.

Is diamant nu een mogelijke geschikte tegenwaarde van papieren geld als spaarmiddel?

Ja en waarom: 1. De kwaliteit van diamant wordt nauwkeurig gecertificeerd  door één van de drie, op wereldniveau erkende Diamond labo’s:  HRD - Hoger Raad voor Diamant  GIA - Gemological Institute of America  IGI - International Gemological Institute

2. Verkoop aan universele groothandelsprijzen Op basis van deze kwaliteitbeschrijving kan de waarde van een diamant berekend worden met de internationaal erkende Rapaport groothandelsprijzen, de standaard voor alle transacties op de diamantbeurzen en andere verhandelingen in diamant.

3.  En nu de innovatie, het ontbrekende stuk in de puzzel is gevonden:  Het "Diamant taxatie certificaat"  met wederverkoop garantie  - “Diamond valuation certificate”  dat de waarde bepaalt op basis van de kwaliteitscriteria en de Rapaport prijzen. In feite is dit het perfecte papieren geld met de tegenwaarde in diamant in het  verzegeld Diamant taxatie certificaat. Op deze manier is beleggen in diamant veilig en kan je zeker zijn van een goed rendement op middellange en lange termijn*.  (*middellange termijn 8 jaar - lange termijn 15 jaar) Totale transparantie  met het Diamant taxatie certificaat!

 Waarde diamant in US $  Verzegelde diamant

Koopgids advies

Totale transparantie:  1.  gecertificeerde kwaliteit   2. universele groothandelsprijzen  3.  garantie van wederverkoop

Diamant kopen op deze manier is dus veilig. behoudt zijn waarde en rendeert bovendien op middellange en lange termijn*.   (*middellange termijn is 8 jaar - lange termijn is 15 jaar)

U kunt reeds kopen vanaf een minimum bedrag van 1,000 Euro Aanbeveling: Zet de diamant in een juweel. Geniet er elke dag van. Het behoudt zijn waarde!

De uitvinder van het verzegelde “Diamant taxatie certificaat”  is niet meer of minder dan Ajediam - CMR *

Garanties bij kopen en verkopen - wederverkoop: Hoe en waar kopen en verkopen: Bij de uitvaardigende autoriteit: Ajediam * en haar partners over de hele wereld Vraag advies met Ajediam's koopwijzer  gids vr belegging in diamant Of neem contact met uw regionale partner  Email

Cash garantie met wederverkoop : Ajediam is lid van alle diamantbeurzen in de wereld. Vandaag de dag worden bijna alle diamanten verhandeld en elektronisch verkocht op basis van de Internationale standaard Rapaport groothandelprijs aan de dagkoers, in de 28 diamantbeurzen wereldwijd.

Is dit het einde van het papieren geld, het Fiatgeld?  Komt er een gigantische inflatie?  Niemand kan het echt voorspellen.

Diversifiëren met diamant gekoppeld aan het “Diamant taxatie certificaat” is zeker een uitstekende belegging… Nu doen!

Meer weten over “Het einde van het Fiat geld?” vraag het aan google

Diamanten kopen als belegging met het innovatief Diamant taxatie certificaat concept ...

Hoe het werkt: u kan reeds beleggen voor een bedrag vanaf 1,000 €

  • U bepaalt zelf het bedrag of budget om te investeren en wij adviseren u...

Vraag nu advies met deze  gids voor belegging in diamant 14.47 % meerwaarde per jaar sind meer dan 50 jaar! Succes binnen 48 uur gegarandeerd!  *Bernanke heeft sinds het uitbreken van de kredietcrisis $2.757.000.000.000 aan nieuw geld gecreëerd uit gebakken lucht. Om daarmee zijn doel van maximum employment te bereiken. Na vijf jaar massaal geld printen is het werkzame deel van de beroepsbevolking op een nieuw dieptepunt van 63,2% beland. Een ronduit belabberd resultaat.  Bron: Jack Hoogland nr. 652, Vrijdag 20 september 2013 - www.stocktradingnieuws.com Diamant als investering, beleggen in... deel 1

Gebrek aan ontdekking van nieuwe mijnen en de productie in de bestaande diamant mijnen die in dalende lijn is. Terwijl de vraag naar geslepen stenen over de hele wereld blijft stijgen ... Lees over de insider secrets deel 2

De waarde van de diamant wordt bepaald door de zeldzaamheid, de kwaliteit van slijpen, de kleur,  de zuiverheid en de grootte.  Lees hoeveel diamanten er slechts beschikbaar zijn als juwelen- en beleggingsdiamant  deel 3

Historische prijzen, trend grafiek, statistieken  deel 4

?Copyright Ajediam All rights reserved

Find Us: Entrance for Invites only Call Free WhatsApp +32 479 28 12 13
View Site in Mobile | Classic
Share by: